Woonruimtebemiddeling

Automatiseer je woonruimteverdeling

Slimmer je woonruimte verdelen?

Het woonruimtebemiddelingssysteem (WBS) van Zig Websoftware maakt het, dankzij het online aanbiedingsproces, mogelijk om de periode van leegstand aanzienlijk te verkorten.

Inmiddels maken zo’n 150 woningcorporaties met succes gebruik van dit woonruimtebemiddelingssysteem.

Proactieve informatievoorziening

Met het WBS van Zig kun je jouw woningzoekenden proactief van informatie voorzien. Publiceer dagelijks nieuwe woningen en houd je woningzoekenden altijd en overal op de hoogte via tipberichten per e-mail en sms. De berichten kunnen daarbij nauwkeurig worden afgestemd op de ontvanger dankzij het zoekprofiel.

Meten = weten

Benieuwd welke processen binnen woonruimteverdeling beter kunnen? Door middel van process mining speuren we bottlenecks op en kunnen enorme besparingsresultaten worden bereikt. Of kies voor de managementinformatie van QlikView en krijg snel inzichtelijk hoe je woonruimteverdeelproces verloopt. Maak snel overzichtelijke rapportages en bekijk op het dashboard de statistieken. QlikView is te gebruiken op alle devices.

Gebruiksvriendelijk en flexibel

Het woonruimtebemiddelingssysteem wordt inmiddels door zo’n 150 woningcorporaties gebruikt en staat bekend om zijn gebruiksgemak en flexibiliteit. Daarnaast is het WBS rijk aan functionaliteiten en koppelingsmogelijkheden (VERA-compliant koppelvlakken en alle primaire back-officesystemen).

Contact opnemen

Meer weten over het WBS? Neem contact met ons op.
Laurens van den Brink
Accountmanager
Contact opnemen
Volgende Woningzoekendenportaal

Ga voor zelfservice met een woningzoekendenportaal

Omhoog