Plug & Play

met standaard software

Altijd & Overal

Maximaal digitale processen, ontwikkeld vanuit de eindgebruiker. De klant van nu verwacht dat hij zijn zaken steeds meer zelf kan regelen. Altijd en overal, ongeacht de kanaalkeuze.

Zig Websoftware ziet dat de corporatiesector bezig is met een slag naar digitalisering. Standaard software-oplossingen passen daar perfect in.

Corporaties moeten meegroeien met de verwachtingen van de klant. En dat betekent optimale klantprocessen: Altijd en overal de klant kunnen bedienen, zonder daarbij die belangrijke human touch te verliezen. 

Software vanuit de eindgebruiker

Bij Zig werken we vanuit een uitgebreide standaard en blijven we continu doorontwikkelen en innoveren. Waar het in de markt veelal blijft steken op 10 - 15% actieve gebruikers van zelfserviceportalen van woningcorporaties, weet Zig 40% zelfservice te bereiken.

Puur door Zelfservice, Klantcontact en Woonruimteverdeel-oplossingen te bieden die ontwikkeld zijn vanuit de gebruiker. Hiermee helpen we corporaties naar een optimale inrichting van de bedrijfs- én klantcontactprocessen

Innovatie & Gemak  

Klanten verwachten snelle klantenservice en gebruiksvriendelijke zelfservice-mogelijkheden, zónder daarbij de persoonlijke kant van klantcontact te hoeven missen. Booking.com, Funda en Airbnb spelen al in op die behoefte. En corporaties die optimale en efficiëntere processen ambiëren, kunnen niet anders dan meegaan in die ontwikkeling. 

21
sep

Innovatie over grenzen heen tijdens Corporatieplein 2017

Stand 61 | Zig Websoftware | EXPO Houten

Klantcontact & Zelfservice

Ontdek onze standaard klantcontact-oplossing waarbij klant en medewerker écht centraal staan. Onze zelfservice-omgeving is ontworpen vanuit de eindgebruiker. De focus ligt in deze software op optimale User Experience, waarbij gebruiksgemak en efficiency centraal staan. Over alle kanalen heen.

Vraag vrijblijvend een demo aan en ontdek o.a. de volgende functionaliteiten:

  • Klanten processen zelf laten opstarten én afronden;
  • Als medewerker snel, eenvoudig en locatie-onafhankelijk je werkzaamheden uitvoeren; 
  • Kennis als centrale bron. 

Woonruimteverdeling (o.b.v. SAAS)

Maak kennis met de eerste Woonruimtebemiddeling SAAS-oplossing van Nederland. Onze missie was het versnellen van het aanbiedproces d.m.v. procesoptimalisatie en digitalisatie. Dit bewezen WRV-platform heeft een breed pakket aan functionaliteiten die de woningzoekende verleiden om zelf processen digitaal op te starten én af te ronden.

Weten wat deze Woonruimteverdeling SAAS-oplossing voor jouw woningcorporatie of woonruimteverdeelregio kan betekenen? Neem contact met Zig op voor een vrijblijvende demonstratie.

Volgende Contact

Ervaar zelf het gemak van Plug en Play

Omhoog