Over Zig Websoftware

Het verhaal achter ons leuke team van ruim 60 gedreven experts

Zig Websoftware

Digitale oplossingen voor alle woningcorporaties

Zig staat voor Zekerheid, Innovatie en Gemak. Sinds 2001 maken we digitale oplossingen voor woningcorporaties die ervoor zorgen dat corporaties online slimmer kunnen samenwerken. Zowel met elkaar als met huurders en woningzoekenden.

Ons team van ruim 60 specialisten ontwikkelt gebruiksvriendelijke, interactieve en innovatieve web-applicaties. Digitale oplossingen die woningcorporaties helpen online succesvol te worden. Inmiddels maken al ruim 1 miljoen Nederlanders met succes gebruik van onze oplossingen. En we groeien nog steeds.

 

 

Online succesvol

Met onze digitale oplossingen

Zig Websoftware ontwikkelt web-applicaties waarmee woningcorporaties slim en effectief kunnen samenwerken met hun klanten. Dit doen wij op basis van drie specialismen: Online Communicatie, Woonruimteverdeling en Klant- / Zelfservice-oplossingen.

Daarnaast helpen wij je nog meer uit je klantbediening te halen door je te ondersteunen met onze expertise en diensten van zoekoptimalisatie tot managementinformatie. Digitale oplossingen die direct een positieve bijdrage leveren aan de klanttevredenheid én aan het bedrijfsresultaat van je woningcorporatie.

 

Onze visie

Innovation is our middle name

Zig Websoftware ziet de wereld om haar heen met een enorme vaart digitaliseren. Door de smartphones en tablets is iedereen altijd online bereikbaar. Dus ook de klanten van woningcorporaties. En dat biedt kansen. Kansen om slimmer samen te werken. Want veel klantprocessen bevatten nog altijd meerdere fysieke of papieren handelingen. Verdergaande digitalisering gaat ook relevante data (big data) opleveren en helpt de gedragspatronen en klantbehoeftes te herkennen (big relevance).

Zig Websoftware ziet een toekomst waarin de woningcorporatie haar klanten persoonlijk benadert, rekening houdend met de context waarin die klanten zich bevinden. Zig Websoftware blijft innoveren en werkt dag en nacht aan software-platformen die dit mogelijk gaan maken. 

Onze cultuur

Ons geheim is ons hechte en betrokken team van specialisten. We zijn ooit klein ontstaan uit ASP4all Software, maar inmiddels uitgegroeid tot een enthousiast professioneel team van ruim 60 medewerkers dat op alle fronten op elkaar is ingespeeld. Proactief, innovatief, betrokken, realistisch en klantgericht. Dat is Zig Websoftware.

Werken bij Zig

Word jij onze nieuwe collega?

Gewoon. Omdat het leuk is. Wij je uitdagen. En jij jezelf. Laten we kennis maken en vergeet je zwemkleren sportschoenen niet mee te nemen.

Bekijk de vacatures >

Let's do this!

Samen aan de slag? of meer informatie? Neem contact met ons op!
Mail naar: info@zigwebsoftware.nl
Of bel: 035 524 10 40
Contact opnemen
Volgende Ons werk

Bekijk onze klantcases

Omhoog