Website

Jouw visitekaartje

Wij maken websites voor woningcorporaties

We hebben websites gerealiseerd voor woningcorporaties van 2.500 tot 50.000 VHE en zijn dus echt van alle markten thuis. Samen met jou kijken we wat het beste bij jouw corporatie en uiteraard bij jouw woningzoekenden en huurders past, want daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!

TYPO3 CMS

Voor ieder wissewasje afhankelijk zijn van je websitebouwer is niet meer dan deze tijd. TYPO3, een open source content-managementsysteem, is superflexibel waardoor je lekker veel zelf kunt oppakken. Uiteraard geven we je een training voordat je er zelf mee aan de slag gaat. Kom je er daarna even niet uit? Dan staat ons team stand-by om je te helpen!

Modules

In al onze websites zijn een aantal modules standaard te vinden; bijvoorbeeld een woningaanbod-module en reparatieverzoek-module. Gebruikt je deze modules liever niet? Geen probleem, dan zetten we ze gewoon uit.

Je website net dat beetje extra geven? We kunnen ook extra modules voor je realiseren. Zo hebben we bijvoorbeeld een buurtinformatie-module voor Woonfriesland gerealiseerd.

Design & Vormgeving

De website is het visitekaartje van je woningcorporatie. Vormgeving en gebruiksgemak zijn dus ontzettend belangrijk. De vormgevers van Zig Websoftware vertalen jouw corporate identity naar een uniek en passend grafisch ontwerp.

Extranet

Stapels papier zijn niet meer van deze tijd en bovendien milieuonvriendelijk en duur. Houd belanghebbenden daarom makkelijk en veilig op de hoogte met een extranet. Daarin kun je het belangrijkste nieuws en relevante documenten delen. Het extranet is beheerbaar in hetzelfde cms als de website en het intranet. Wel zo makkelijk!

  • Goedge├»nformeerde belanghebbers = meer tevreden belanghebbers
  • Eenvoudig en flexibel beheer in het cms TYPO3

Contact

Voor elke woningcorporatie bieden wij een oplossing.
Martijn Westrik
Accountmanager
Contact opnemen
Volgende Ga naar Intranet

Like, Share & Connect met Intranet

Omhoog