Koppelingen

koppelen met alle backofficesystemen

Eenvoudig & eenduidig

Koppelingen zorgen ervoor dat onze slimme toepassingen communiceren met jouw achterliggende systemen. Zo ook onze software voor klantcontact. Wij gaan voor gemak en zorgen er met onze koppelingen voor dat je vanuit 1 systeem toegang hebt tot alle gegevens. 

Gegarandeerde afhandeling

Zig biedt een grote diversiteit aan koppelingen op het gebied van klantcontactsoftware, bijvoorbeeld op ERP- (Enterprise Resource Planning) en DMS-gebied (Document Management Systeem), waaronder eWorX. Ons SOA-platform garandeert een afhandeling van de koppelingen en is gebaseerd op IBM WebSphere en bestaat uit een Enterprise Service Bus (ESB) en Business Process Server (BPS).

Zijn dit een hoop moeilijke termen in 1 alinea? Mocht je hier niks van snappen (begrijpelijk), laat het ons weten, dan leggen we het je natuurlijk graag nog even in iets meer woorden uit.


 

 

Realtime

De koppelingen betreffen een realtime gegevensuitwisseling (want ultrasnel). Hierdoor kunnen klanten zelfstandig wijzigingen doorvoeren en processen in gang zetten. Mocht validatie nodig zijn voordat een mutatie of aanvraag wordt doorgevoerd, dan verloopt dit via de BPS of een bestaand workflowsysteem.

Telefonie-software

Telefonie-integratie is voor medewerkers gewoonweg onmisbaar. Door middel van Computer Telephony Integration (CTI) worden de klantgegevens en het integrale klantbeeld direct gepresenteerd aan de medewerker.

Mocht de eerstelijnsmedewerker de vraag niet kunnen oplossen, dan is er geen paniek: er kan direct gebruik worden gemaakt van ruggespraak of warm doorverbinden. Zo hoeft de klant niet tweemaal hetzelfde verhaal te doen. Ideaal!

Kortom

  • Gegarandeerde afhandeling van het bericht
  • Gestandaardiseerde berichtenstroom
  • Realtime verwerking
  • Validatie mogelijk
  • Berichtuitwisseling met back-office o.b.v. open standaarden
  • CORA en VERA

Contact

Match made in heaven. Samen met Zig koppelen!
Ron Seesing
Salesmanager
Contact opnemen
Volgende KlantVolgSysteem

Lees alles over ons KlantVolgSysteem

Omhoog