KlantVolgSysteem

met optimale omnichannel ondersteuning

KlantVolgSysteem in het kort

  • Gebaseerd op de meestgebruikte KVS-softwaretool in de Benelux
  • Integraal beeld van alle klanten
  • Eerstelijnsmedewerker behandelt minimaal 80% van al het klantcontact
  • Reductie van herhaalverkeer
  • Kennisborging
  • Uitgebreide rapportagetools voor proces- en kennisanalyse
  • Sturingsinformatie voor een nóg efficiëntere organisatie 

Effectieve kanaalsturing

Wij maken gebruik van het meest gebruikte KlantVolgSysteem van de Benelux. Gewoonweg omdat dit systeem zijn gebruiksgemak en kwaliteit al meer dan bewezen heeft. Medewerkers krijgen met ons KlantVolgSysteem toegang tot een systeem dat naast optimale omnichannel ondersteuning, de medewerkers een integraal klantbeeld geeft. Zo ziet de medewerker in 1 oogopslag wie de klant is en hoe hij deze het beste kan helpen.

Ook biedt het systeem de mogelijkheid om aan effectieve kanaalsturing te doen. Kijk mee met je klanten en laat ze zien dat ze in het vervolg prima uit de voeten kunnen met de zelfservice-oplossingen.

Integraal klantbeeld

Het integrale klantbeeld wordt gekenmerkt door de toegang van verschillende back-officeapplicaties, een overzicht van historische en lopende contacten en de mogelijkheid voor de corporatiemedewerker om processen op te starten én af te ronden. Dit alles voor een zo efficiënt mogelijke afhandeling van het klantcontact.

Integratie met telefonie en back-officesystemen

Het KlantVolgSysteem wordt zo geïmplementeerd dat het aansluit op de processen en back-officesystemen van je woningcorporatie (ERP, documentmanagement en woonruimtebemiddeling). De telefonie-integratie is voor de medewerker onmisbaar. Door middel van CTI (Computer Telephony Integration) worden de klantgegevens en het integrale klantbeeld direct gepresenteerd aan de medewerker. 

Wanneer de eerstelijnsmedewerker de vraag niet kan oplossen dan is er geen nood aan de man en kan er gebruik worden gemaakt van ruggespraak of warm doorverbinden. Zo kan de klant toch snel worden geholpen en hoeft hij niet twee keer hetzelfde verhaal te vertellen. Ja ja, we houden het leuk.

Kennisbank

De kennisbank van Zig kun je vergelijken met een altijd aanwezige digitale assistent die óók nog eens het antwoord weet op alle vragen. Onze kennisbank is zowel voor medewerkers (intern) als voor klanten (extern) te gebruiken. De zoektechnologie in de kennisbank is context-gestuurd, dit betekent dat het afhankelijk van de eigenschappen van de gebruiker, het type vraag en de zoekgeschiedenis nauwkeurige antwoorden levert. Het juiste antwoord is zo gevonden.

De kennisbank is volledig geïntegreerd binnen het KlantVolgSysteem, de website en portaalprocessen.

Klant aan het woord
"Sinds het KlantVolgSysteem en de Kennisbank live zijn, is - voornamelijk door de afname van het herhaalverkeer - het aantal telefoontjes gedaald met 20%."
Cécile Engelsma, Manager Klantcontactcentrum
Rochdale
Bekijk deze case

Contact

Neem contact met mij op voor meer informatie
Ron Seesing
Salesmanager
Contact opnemen
Volgende Kennisbank

Bekijk de voordelen van onze Kennisbank

Omhoog