Sluiten

Zig op CorporatiePlein 2017

121 0

Innovatie over grenzen heen. Dat was dit jaar het thema van CorporatiePlein. Met robot Pepper die bezoekers verwelkomde op de stand en demonstraties van o.a. digitale contractondertekening innoveerde Zig met CorporatiePlein mee!

Digitaal contract ondertekenen

Bezoekers van CorporatiePlein konden op de stand van Zig live zien hoe woningzoekenden digitaal meegenomen én ongemerkt overgezet worden naar het huurdersportaal om daar digitaal hun contract te ondertekenen. Vanuit het WoonruimteBemiddelingsSysteem (WBS) kan met elk type huurdersportaal (Zig, Kubion, Batavia, Fabrique, Malengo, Aareon, Cegeka-dsa, Qvision en ProImpact) worden gekoppeld. Er was dan ook veel interesse in de demonstratie!

 

Spraak

Robot Pepper stond voor de stand van Zig klaar om bezoekers te verwelkomen en een praatje (of dansje) met ze te maken. Op de stand kon tevens worden meegekeken (en gesproken) hoe spraakgestuurd een reparatieverzoek ingediend kon worden. 

 

Meer weten?

Was je niet bij CorporatiePlein maar wil je wel meer informatie over de digitale handtekening? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie!

 

Nog meer foto's van CorporatiePlein 2017 zien?

Neem dan snel een kijkje in het fotoalbum CorporatiePlein 2017 op onze Facebookpagina. En als je daar dan toch bent, volg ons dan gelijk even. Vinden we leuk. ;) 

 Over de auteur
Nieuws
22-09-2017
Zig innoveerde over alle grenzen heen tijdens CorporatiePlein 2017.
Gaat over
2017 Event Klantcontact Woonruimtebemiddeling Zelfservice
Laat je reactie achter:
Omhoog