Sluiten

Zig op CorporatieGids LIVE Kennisdag 2018

121 0

Op de vijfde editie van CorporatieGids LIVE Kennisdag laten wij u, samen met Albert van Heugten, teamleider I&A bij Wonen Zuid, zien hoe onze oplossingen écht ontzorgen en onderscheidend zijn. Zien we u op 12 april om 12:00 uur bij onze kennissessie?

Wonen Zuid aan het woord

Albert laat u vanuit corporatieperspectief zien hoe onze oplossingen concreet ontzorgen en hoe dat ook voor uw corporatie verschil kan maken. Na onze sessie gaat u naar huis met concrete, hands-on informatie waar u echt iets mee kan.

Onze sessie bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Philips en Zig? Ze hebben meer overeenkomsten dan u denkt. Aan de hand van een vergelijking krijgt u een beeld bij wie Zig is, waar we voor staan en hoe onze denk- en werkwijze corporaties écht volledig ontzorgen.
  2. Albert van Heugten, teamleider Q&I bij Wonen Zuid, laat u aan de hand van zijn eigen praktijkcase zien hoe Zig Wonen Zuid heeft ontzorgd.
  3. Een demonstratie van ons Klantportaal en KlantVolgSysteem en de gefaseerde implementatie op basis van onze bewezen stappenplan.

 

Aanmelden voor CorporatieGids LIVE Kennisdag 2018?

Nog niet aangemeld? Haast u dan naar het aanmeldformulier op de website van CorporatieMedia en meld u aan voor onze sessie om 12:00 uur! CorporatieMedia LIVE Kennisdag is gratis voor mensen die in loondienst zijn van een corporatie. 

Over de auteur
Sophie Beijerbacht - Marketing- en communicatiemedewerker
Sophie Beijerbacht is Marketing- en Communicatiespecialist. Interesses: Taalvoutjes, Social Media, Analytics, Schotland & Goede koffie.
NieuwsEvents
03-04-2018
Sophie Beijerbacht
Samen met Albert van Heugten, teamleider I&A bij Wonen Zuid, laten wij u zien hoe onze oplossingen écht ontzorgen en onderscheidend zijn.
Laat je reactie achter:
Omhoog