Sluiten

Video: Demo Dag Woonruimtebemiddeling Next Level

121 0

De Demo Dag voor de gebruikers van Woonruimtebemiddeling Next Level was een succes. Lees hier hoe het er gisteren aan toe ging en hoe jij er de volgende keer bij kan zijn:

Woensdag 8 maart 2017 organiseerde Zig weer een Demo Dag voor al haar gebruikers van Woonruimteverdeling. Tijdens de Demo Dag hebben we gekeken naar nieuwe functionaliteiten van het Next Level WRB, namen we een kijkje in de toekomst van aankomende releases, bespraken we gezamenlijk wat er speelt in de regio's en was er ruime tijd voor onze klanten om van elkaar te leren op het gebied van automatisering. Tot slot hebben we woensdag ook met veel plezier een aantal nieuwe Next Level WRB gebruikers mogen ontvangen op ons kantoor in Huizen!

Een aantal reacties van onze klanten over de Woonruimtebemiddeling Next Level Demo Dag:

De ontwikkeling van de WRB Next Level website
lijkt op een soort Funda voor het sociale platform!

Mijn reactie over deze gebruikersdag? Ambitie. 
De ambitie van Zig en de gebruikersgroep om het product te verbeteren!

Bijzonder om de verschillen tussen de regio's te horen!

Video Demo Dag Next Level WRB 8 maart

Benieuwd hoe een Demo Dag eruit ziet? Bekijk de video die wij maakten van onze gebruikersgroep gisteren:

  

Aanmelden volgende Demo Dag in mei

Enthousiast en wil je op de hoogte blijven van de volgende Demo Dag? De volgende Next Level WRB Demo Dag staat nu gepland op woensdag 24 mei 2017. Aanmelden? Dat kan! Stuur een mail naar: infozigwebsoftwarenl  

Over de auteur
Roxanne Steijger - Marketing- en communicatiemedewerker
Roxanne Steijger is Manager Marketing en Communicatie. Interesses: Communicatie, Marketing, Journalistiek, Bloggen, Video & Social Media.
Nieuws
09-03-2017
Roxanne Steijger
Video: Bekijk hier de video van onze WRB Next Level Demo Dag op 8 maart 2017. Aanmelden voor de volgende Demo Dag? Dat kan! Neem contact met ons op of mail naar info@zigwebsoftware.nl
Gaat over
Video Portalen
Laat je reactie achter:
Omhoog