Sluiten

Jubileumfeest 10-jarig bestaan!

121 0

Zig Websoftware bestaat dit jaar 10 jaar. Samen met onze klanten en relaties hebben we tijdens ons jubileumfeest in Amsterdam getoast op de afgelopen én de komende jaren.

Zon, champagne én inspiratie!

Naast heerlijk eten en uiteraard een toast op het 10-jarig bestaan, was de dag gevuld met een inspirerend programma. Zo blikte algemeen directeur Gerbert terug op alle behaalde mijlpalen tijdens het 10-jarig bestaan van Zig. Hij wierp uiteraard ook een blik op de toekomst, onder andere door het nieuwe KlantVolgSysteem te tonen. Daan Noordeloos van Transavia nam bezoekers mee in de wereld van klantbeleving. Design director Henk borduurde voort op het thema klantbeleving waarna product owner Martin nieuwe features van het Woonruimtebemiddelingssysteem toonde.  De dag werd afgesloten met een heerlijke zonnige barbecue op het Westergasterrein in Amsterdam. 

Meer foto's? 

Hieronder een sfeerimpressie van de dag. Nog meer foto's bekijken? Neem dan een kijkje in het fotoalbum op onze Facebookpagina. En als je er dan toch bent, kun je gelijk even onze Facebookpagina "liken". ;) 

Over de auteur
Roxanne Steijger - Marketing- en communicatiemedewerker
Roxanne Steijger is Manager Marketing en Communicatie. Interesses: Communicatie, Marketing, Journalistiek, Bloggen, Video & Social Media.
Nieuws
19-06-2017
Roxanne Steijger
Zig bestaat dit jaar 10 jaar. En dat moest uiteraard gevierd worden!
Laat je reactie achter:
Omhoog