Sluiten

Provides - Website

121 0

Zig heeft voor Provides een overzichtelijke, laagdrempelige en toegankelijke website gerealiseerd. Er is veel aandacht besteed aan de navigatiemogelijkheden, waardoor bezoekers snel en gemakkelijk gezochte informatie kunnen vinden.

Het enthousiasme dat we bij de bouw hadden, straalt de site ook uit.

- Arnold Wagemakers, Communicatieadviseur bij Provides -

Toegankelijker en duidelijke navigatiemogelijkheden

Informatie op de nieuwe website van Provides is verdeeld over 4 hoofdgroepen; “Ik huur”, “Ik zoek”, “Mijn wijk” en “Provides”. Dit maakt de website zeer overzichtelijk en tegelijkertijd een stuk laagdrempeliger en toegankelijker voor bezoekers.
Klantcase Provides Zig

 


“Leuren om input is verleden tijd”

“Nieuw en vooral fris en fruitig betitelen we onze nieuwe website. Het grafisch concept, dat door ons huisstijlbureau de Zonzijde is gemaakt, is prima vertaald door Zig. Alleen al daardoor konden we snel schakelen en is de nieuwe site in korte tijd gerealiseerd. Moesten we in het verleden nog wel eens leuren om input te krijgen, dat is nu wel anders!”

 

Responsive website Provides

 

“De site is technisch helemaal op orde”

“Het is leuk om te zien dat Zig de sfeer die we met onze nieuwe site willen uitstralen goed aanvoelde en vertaalde in een toegankelijk en aantrekkelijk kanaal. Dat maakte Zig waar en tegelijk is de site technisch helemaal op orde. Het enthousiasme dat we bij de bouw hadden, straalt de site ook uit en dat pakt men intern op.” - aldus Arnold Wagemakers, Communicatieadviseur bij Provides.

 

Website Provides op een tablet

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan snel een kijkje op de website van Provides.

Over de auteur
Sophie Beijerbacht - Marketing- en communicatiemedewerker
Sophie Beijerbacht is Marketing- en Communicatiespecialist. Interesses: Taalvoutjes, Social Media, Analytics, Schotland & Goede koffie.
Cases
26-07-2015
Sophie Beijerbacht
Gaat over
Websites TYPO3
Omhoog