Over Zig Websoftware

 

Zig Websoftware is sinds 2001 gespecialiseerd in internetoplossingen voor woningcorporaties. Zekerheid, Innovatie en Gemak zijn daarbij belangrijke pijlers. We hebben ons (nog steeds groeiende) marktaandeel opgebouwd door innovatieve en geïntegreerde weboplossingen waarmee we woningcorporaties helpen om nóg slimmer samen te werken. Zowel met hun huurders en woningzoekenden als met elkaar. 

Gebruiksvriendelijke en interactieve toepassingen voor woningcorporaties

Zig Websoftware ontwikkelt gebruiksvriendelijke, interactieve toepassingen voor corporaties en hun klanten. Onze 60 medewerkers ondersteunen corporaties in al hun webactiviteiten; van het ontwerpen en implementeren van websites en woonruimteverdeelsystemen tot het realiseren van een KlantContactCentrum en het adviseren over zoekmachineoptimalisatie.

  • Met een KlantContactCentrum en Kennisbank zorgt u ervoor dat het contact met woningzoekenden en huurders soepel, duidelijk en eenduidig verloopt.

  • We helpen woningcorporaties om huurders en woningzoekenden zelfregie te bieden. De koppelingen die Zig al heeft gerealiseerd met alle primaire back-officesystemen waaronder SG|tobias (SG|automatisering), WOCAS/X (Centric), Empire (DSA•VISION), BIS NOA (NCCW), Omega, DISKIS, Pharos en Huur (Cegeka), SAP zorgen ervoor dat de informatie direct op de juiste plek binnen uw woningcorporatie terechtkomt. 

  • Met ons hooggewaardeerde woonruimtebemiddelingssysteem stroomlijnt u in een handomdraai uw woonruimtebemiddelingsproces. Met onze managementinformatie krijgt u inzicht in de resultaten van uw woonruimtebemiddelingsbeleid. 

  • Zig Websoftware ontwerpt en implementeert gebruiksvriendelijke websites, intra- en extranetten voor woningcorporatie. Ons scala aan diensten op het gebied van webcommunicatie zorgt ervoor dat u het beste uit uw website haalt. 

Ontstaansgeschiedenis van Zig Websoftware

Zig Websoftware is ontstaan uit ASP4all Software. In 2001 verlegde dit bedrijf haar focus van e-commerce naar internettoepassingen voor woningcorporaties. Al snel groeide ASP4all uit tot een van de grootste spelers in de markt. In 2007 maakte de bedrijfstak die zich richtte op woningcorporaties zich los van ASP4all: Zig Websoftware was geboren. Tot op de dag van vandaag is de relatie met ons voormalige zusterbedrijf ASP4all Hosting belangrijk voor ons en onze klanten. Zo zijn de hostingdiensten van Zig Websoftware ondergebracht bij ASP4all Hosting.

Interesse?

Kies interesse
Kies interesse
Uw contactgegevens:
De velden met een * zijn verplicht.